Gepost door: prretje | maart 21, 2013

Oplevermomentje

IMG_4377kl “Nee, wij zijn niet de schoonmakers”, onthulde ik onze status aan de verzamelde mannen. En terwijl ik de zeem in de emmer liet glijden, voegde ik er aan toen: “Maar we zijn wél multifunctioneel en in plaats van een half uur duimen draaien, zijn we alvast begonnen met soppen.”

IMG_4390klVandaag stond de oplevering van de inrichting van onze nieuwe bieb in gemeenschapshuis de Burgt in Rijnsburg op het programma.
“Daar ontbreekt nog een opzetbord. Nee, die oplossing met de hoekkast vinden we niet mooi. De muur rechts naast het liftje moet nog even worden aangestipt. Dat kastje van het infopunt willen we kunnen afsluiten, kan dat nog geregeld worden? En wanneer worden de stoelen geleverd?”

IMG_4375klEen kort lijstje maar geen opzienbarende afwijkingen of onoverkoombare foutjes. Nog even tijd voor een leuk klusje: de juiste signingborden aanbrengen op de kasten.

IMG_4397klEn bij elke beweging die we maken, volgt een paar wolvenogen ons. De beeltenis die het focuspunt van de ‘wereld’ Spannend & Actief versiert, vind ik de meest geslaagde en intrigerende van allemaal.

IMG_4400klHet begint erop te lijken met de bibliotheek in de Burgt. Morgen wordt de collectie verhuisd en volgende week volgt de spannende ontknoping: past ’t of past ’t niet…
Maar eerst veranderen we weer van functie en vullen onze emmers met een fris sopje want het valt niet te ontkennen: onze kleurige biebinrichting heeft nu al een magnetische werking op al het stof en vuil dat nog rondwaart.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: