Gepost door: prretje | januari 18, 2013

Strandstoel in de sneeuw

IMG_3336klWaarom wij met een strandstoel in de sneeuw op deze foto staan?

Heel simpel, omdat de redacteur van de Katwijksche Post het een leuk idee vond om een vrolijke foto te laten maken op precies díe plek op het strand waar in ieder geval nog deze zomer de Strandbibliotheek komt te staan. En om die foto te plaatsen bij het artikel waarin werd aangekondigd dat de Strandbieb inderdaad voor één jaar was gered.
Want ja, hij komt er weer! Met dank aan vier sponsors: Fonds 1818, het Spaarbankfonds Katwijk, de Lions club Katwijk en de Wijkvereniging Katwijk aan Zee.

En daarom sjouwden wij met een brede lach die strandstoel het sneeuwstrand op en blauwbekten we er enthousiast op los. En al weigerde de bewuste redacteur een thermoskan met hete chocolademelk voor ons te regelen, de gedachte aan warme zomerdagen vol leesplezier zorgde ervoor dat wij het nooit écht koud kregen.

Advertenties

Responses

 1. Van Harte Gefeliciteerd, is al dat lobbyen niet voor niets geweest.

 2. Leuk! Al dacht ik eigenlijk dat dit bij een artikel zou horen waarvan de kop zou luiden dat de Gemeente jullie in de kou laat staan… maar dan hadden jullie iets minder blij moeten kijken, :P.

 3. Also, goeie schoenen, mam, :P. Stylish.

 4. Goed gedaan! Kijk dat bedoel ik nu, op eigen kracht voor elkaar gekregen. Geeft dat geen goed gevoel? Maar kunnen jullie niet een klein stukje van het sponsoringgeld vrijmaken voor een ijsbaanbibliotheek? Boek en zopie?

  • Dank voor je reactie, Martin.
   Ja, een goed gevoel maar het kost bakken met tijd. Bovendien blijft het een tijdelijke oplossing voor een jaar en is het helaas geen structureel verhaal.
   Begrijp ik nu goed dat jij je aanmeldt als hoofdsponsor van het Boek en zopie-project? Altijd welkom en reken maar dat de naamsbekendheid van je bedrijf toeneemt…, maar misschien kun je beginnen met een sponsorbanner op onze website? Voor 200 euro per jaar regel ik het voor je: http://www.bibliotheekkatwijk.nl/pagina/51494.advertentiebanner.html. Er zijn al een stuk of vijftien voorgangers en jullie bedrijf zou er nog prima bij kunnen.

   Met groet!

 5. Goed idee!

 6. Ik vind het helemaal geweldig. Petje af. Het wordt weer gezellig op het strand!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: