Gepost door: prretje | juni 14, 2012

Vossenstreek

Met een triomfantelijke blik in z’n ogen verscheen hij heel even op de top van het duintje, de vos die wel zijn haren maar niet zijn streken verliest.
“Zo, jij een nieuwe camera, ik een vette ekster. Jij blij met een lucky shot, ik met een lekker kluifje”.

We keken elkaar een fractie van een seconde met wederzijds begrip aan. Toen draaide hij zich om en verdween in de nabijgelegen bosschages, zijn prooi stevig in de bek.

Advertenties

Responses

 1. Inderdaad een lucky shot, wie kan er zo’n foto maken. Maar ook heel professioneel van jou, ik zou hard weglopen maar jij pakt je camera.

 2. Wat een voltreffer!

 3. Iedereen blij…behalve de ekster dan. Die zal vast “not amused” zijn (geweest).
  Als je had gezegd dat het een kangaroe was, had ik het overigens ook geloofd (of een shiba-hond)

  • Haha Tim, ik zal je uit de brand helpen en iets onthullen dat je vast nog niet wist: kangoeroes hebben hun biotoop niet in de Katwijkse duinen, die zitten op een ander continent.

 4. Cadeautje van de dag.

 5. Fantastisch Irene eerst die foto van de steenbok en nu die van de vos met prooi. Wat moet jij vlug kunnen reageren. Geweldig gedaan.

  • Nou…, het was ook een beetje veel mazzel, hoor. Ik had een mooie wandeling over het strand gemaakt en liep door de duinen terug. Toen dacht ik op een moment een vos in de verte te zien. Dus al een beetje alert hield ik de camera bij de hand, maar ik zag die vos nergens meer. En helemaal aan de andere kant aangekomen, verscheen-ie ineens plotseling bovenaan het duin. Dan gaat het zo snel: ik had amper tijd om scherp te stellen. Het is goed dat niemand me zag want volgens mij maakte ik een sprongetje van plezier omdat ik in ieder geval een plaatje had kunnen schieten. En thuis gekomen, bleek die vos zowaar nog redelijk herkenbaar ook. Geen superfoto maar ik heb er wel een hoop lol aan beleefd….en daar gaat ’t om!

   Groet voor jullie allebei!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: